Как наказали девушек, которые публично "разбиралась" со своими сверстницами в Краматорске

Как наказали девушек, которые публично "разбиралась" со своими сверстницами в Краматорске

Подробности

Фото – иллюстративный материал

Інспекторки ювенальної превенції зібрали адміністративні матеріали щодо двох школярок, які змусили своїх знайомих дівчат стати на коліна. Наразі матеріали розглядаються місцевим судом.

Нагадаємо, що 10 січня до Краматорського відділу поліції звернулися батьки двох 15-річних дівчат з повідомлення про те, що того ж дня близько 16.00 у центрі міста 2 школярки примусили стати на коліна перед однолітками.

За вказаним фактом перевірку провели інспекторки ювенальної превенції поліції Краматорська. Вони поспілкувались з адміністрацією шкіл учні, яких приймали участь у так званих «розбірках», з батьками дітей учасників конфлікту. З’ясували обставини правопорушення та встановили двох дівчат, які спровокували конфлікт.

За результатами перевірки відносно 16-річної школярки складено адміністративний протокол за ст. 173 Кодексу України про адміністративні правопорушення «Дрібне хуліганство», а враховуючи те, що іншій дівчина не досягла 16-річного віку, з якого настає адміністративна відповідальність, протокол поліцейські склали у відношенні її законного представника за ч. 3 ст. 184 Кодексу України про адміністративні правопорушення «Неналежне виконання батьківських обов’язків».

Наразі матеріали знаходяться на розгляді в Краматорському місцевому суді.

 Краматорський відділ поліції

Донецької області