Как в Славянске решат проблему аварийного перекрестка в центре города. Поможет?

Как в Славянске решат проблему аварийного перекрестка в центре города. Поможет?

Какое решение приняла комиссия?

Інформуємо щодо вирішення проблеми на перехресті вулиць Василівська – Університетська у Слов’янську

Покращення організації руху на цій ділянці – питання важливе та нагальне. Цими вихідними там сталося декілька ДТП. Усі, на щастя, без травмованих чи загиблих осіб.

Так, нещодавно у Слов’янську відбулося засідання комісії по транспорту та безпеці дорожнього руху, де ми вчергове ознайомили представників міської влади зі своїм баченням вирішення цього питання.

За результатами засідання прийняли рішення про те, що балансоутримувачем доріг незабаром буде замінено дорожні знаки, а саме на другорядній дорозі замінять знак 2.1 на знак 2.2 «Проїзд без зупинки заборонено» та буде нанесено дорожню розмітку 1.12 .

В майбутньому розглянеться питання можливості зробити технічний засіб для примусового зниження швидкості руху транспортних засобів – піднесене перехрестя.

Але друзі, це не звільняє усіх учасників дорожнього руху від дотримання ПДР.

Не забувайте, на цій ділянці, на перехресті нерівнозначних доріг водій транспортного засобу, що рухається по другорядній дорозі, повинен дати дорогу транспортним засобам, які наближаються до даного перехрещення проїзних частин по головній дорозі, незалежно від напрямку їх подальшого руху.

Пресслужба батальйону патрульної поліції в м. Краматорськ та Слов'янськ