Какой бизнес из Славянска занял второе место среди "больших историй малого бизнеса"

Какой бизнес из Славянска занял второе место среди "больших историй малого бизнеса"

ВИДЕО

Читачі delo.ua обрали фаворитів проєкту «Великі історії малого бізнесу» – серії мотиваційних роликів про підприємців та підприємиць із Донеччини, Луганщини та Азовського узбережжя Запорізької області. За результатами онлайн-голосування, читачам delo.ua найбільше сподобались історії про майстерню авторських пряників у Дружківці, центр танцю у Слов’янську та всесвітньо відомі дерев’яні іграшки з Бердянська...

2 місце – Центр танцю «Грація», Слов‘янськ

Ще одна історія, яка не залишила глядачів байдужими – це історія про центр танцю «Грація» у Слов’янську, яка стала справжньою візитівкою міста та своєю популярністю вже давно вийшла за його межі. Студію відкрили 30 років тому, в її стінах професійно зростали сотні танцюристів, які згодом посідали призові місця у великих турнірах. У 2014 році, у зв’язку з збройним конфліктом, насичене танцювальне життя студії припинилось: міський будинок культури, де знаходилися зали, було пошкоджено. Але керівник «Грації» Олексій Овчинников знайшов вихід: замість втрачених п’яти залів у Слов’янську відкрили 10 у чотирьох різних містах.

Історію про нього створив режисер Орест Смілянець.

«Діти і викладачі вкладають багато сил у танці. Це відчувалося на кожній репетиції і з кожним хореографом. Така праця приносить “Грації” золоті кубки, тримає людей у чудовій формі, заряджає енергією і любов'ю до життя. Сподіваємось, цей позитив передався глядачам нашого відео», – розповів Орест.