Нападение на кассира в центре Славянска: полиция отработала ситуацию

Нападение на кассира в центре Славянска: полиция отработала ситуацию

Официально

Головною метою навчань стало вдосконалення практичних навичок поліцейських, налагодження взаємодії підрозділів та служб. Збройне пограбування, переслідування, звільнення заручника – за такою легендою відбувалися спільні навчання за участю поліції Слов'янська та Нацгвардії.

На спецлінію «102» надійшло повідомлення: двоє чоловіків у в масках зі зброєю скоїли напад на касира магазину у центрі Слов'янська, відібрали грошові кошти та втекли. Всі зовнішні наряди, автопатрулі та блокпости були орієнтовані на розшук втікачів.

За деякий час розшукуваний автомобіль був помічений поліцейськими поблизу Слов'янська. Побачивши пост правоохоронців нападники розвернули автомобіль. Зловмисники заїхали на територію табору та захопили в заручники його охоронця.

Оперативно небезпечну зону було заблоковано групами оточення, захоплення, після чого до роботи була залучена група комунікації. Зловмисники вимагали автомобіль та гроші. До перемовин було долучено жінку одного з правопорушників, яка згодом вмовила чоловіків здатися.

Поліцейські знешкодили та затримали правопорушників.

Краматорське районне управління поліції

Донецької області