Почему в Славянске сегодня звучали сирены

Почему в Славянске сегодня звучали сирены

Куда мчалась спецтехника?

Дуже часто водії на дорогах ігнорують правила надання переваги в русі автомобілям екстрених служб, які поспішають на виклик з включеними сигналами та проблисковими «маячками». При цьому мало хто задумується, до яких наслідків можуть призвести ці дії.

Тому, щоб перевірити, чи дають водії перевагу в русі автомобілям з включеними спецсигналами, і для того, щоб ще раз нагадати керманичам, що втрачені хвилини можуть коштувати людського життя, Слов`янські рятувальники спільно з працівниками патрульної поліції провели операцію «Маячок».

Під час проведення заходу, пожежні та патрульні автомобілі вирушили по спеціально складеному маршруту, що проходив вулицями м. Слов’янськ.

Як показав рейд, під час слідування спецавтомобілів із увімкненими звуковими та світловими сигналами переважна більшість водіїв поступалася дорогою, проте були й такі, що їх ігнорували, продовжуючи свій рух без змін.

Шановні водії! Будьте уважні на автодорогах! Надавайте перевагу в русі оперативним автомобілям! Саме ваша дисциплінованість може стати запорукою збереження життя і здоров’я людей, а також мінімізувати наслідки надзвичайних подій природного та техногенного характеру.