Пьяный 28-летний житель Славянска устроил гонки с полицейскими: ВИДЕО

Как это было?

Водій з ознаками сп’яніння вирішив влаштувати перегони з патрульними – правопорушника зупинили та склали на нього матеріали

До зухвалих дій чоловік вдався, маючи намір уникнути розмови з поліцією.

Вночі 19 квітня у Краматорську на вулиці Академічній екіпаж патрульних побачив Volkswagen Passat, який рухався з порушенням правил дорожнього руху.

Поліцейські прийняли рішення зупинити авто, але водій вирішив інакше, й після гучномовця та увімкнених спецсигналів тільки прискорився. Чоловік мав намір відірватися та уникнути зустрічі з охоронцями порядку, натискаючи на газ. Транспортний засіб зупинили на вулиці Маяковського. Але після зупинки водій Volkswagen різко почав рух та скоїв зіткнення з службовим автомобілем.

За кермом перебував 28-річний мешканець Слов'янська.

Вже під час розмови з поліцейськими громадянин досить дивно себе поводив, й патрульні припустили, що він може бути «під мухою». Виконувати вимогу поліцейських, проходячи освідування на стан алкогольного сп’яніння, чоловік відмовився. Відтак, отримав адмінматеріали за ст. 124 КУпАП (Порушення ПДР, що призвело до ДТП), ст. 130 КУпАП (Керування з ознаками сп’яніння), за ст. 122-2 КУпАП (Невиконання водіями вимог про зупинку), за ст. 122 ч.2 КУпАП (Порушення користування зовнішніми освітлювальними приладами), за ч.6 ст. 121 КУпАП (Керування водієм транспортним засобом, не зареєстрованим або не перереєстрованим в Україні в установленому порядку), за ч. 1 ст. 126 КУпАП (Керування транспортним засобом особою, яка не має відповідних документів на право керування таким транспортним засобом або не пред'явила їх для перевірки).

Тож далі на любителя поганятися очікує суд.

Шановні водії! Не сідайте за кермо після вживання алкоголю! Такі дії мають погані наслідки!