Славянск скорбит. Ушел из жизни Николай Чурай

Славянск скорбит. Ушел из жизни Николай Чурай

Вечная память

Спортивна громадськість Донеччини зазнала непоправної втрати – 11 жовтня на 64-му році життя відійшов у вічність Микола Миколайович Чурай, тренер-викладач з боротьби вільної КПНЗ «Міська комплексна дитячо-юнацька спортивна школа» м. Слов’янськ та КЗ «Обласна спеціалізована дитячо-юнацька спортивна школа олімпійського резерву з видів боротьби», старший тренер Донецької області з боротьби вільної серед кадетів та молодших кадетів.

Усі, хто працював поруч з Миколою Миколайовичем, пам’ятатимуть його як професіонала своєї справи, чуйного та мудрого товариша. За свою довгу трудову біографію Микола Чурай зробив гідний внесок у життя Донеччини зокрема та України в цілому і назавжди залишиться в серцях людей, які знали його.

Управління фізичної культури та спорту Донецької облдержадміністрації висловлює щирі співчуття рідним та близьким Миколи Миколайовича.

Біографічна довідка

Микола Миколайович Чурай народився 14 квітня 1958 року.

Тренером-викладачем з боротьби вільної комунального позашкільного навчального закладу «Міська комплексна дитячо-юнацька спортивна школа» працював з 1985 року.

Вихованці Миколи Чурая – багаторазові переможці та призери чемпіонатів України. Його спортсменка Альбіна Леханова має вагомі досягнення і на міжнародному рівні – є бронзовою призеркою чемпіонату Європи в Польщі та фіналісткою чемпіонату світу серед юніорів у Болгарії, а також бронзовою призеркою турніру «Гран-прі» серед жінок у Франції.

Микола Чурай був одним із організаторів Всеукраїнського турніру з вільної боротьби «Торські ігри», що традиційно проходить у місті Слов’янськ.

Управління фізичної культури та спорту ДонОДА