Славянские полицейские нашли преступников, которые обокрали магазин

Воры тут же поехали тратить награбленное на базу отдыха

Иллюстративное фото

 Слов'янські оперативники за день викрили подільників, які обікрали магазин

Двоє раніше судимих молодиків викрали близько 20 тисяч гривень, алкоголь та продукти харчування. На викрадені кошти вони поїхали на базу відпочинку, де і були затримані поліцейськими.

Із повідомленням про крадіжку майна до поліції звернулася господар магазину. Чоловік розповів, що з його магазину, розташованому у селищі Дмитрівка, викрали гроші і товари на значну суму.

На місті події поліцейські з’ясували, що зловмисники завбачливо вимкнули камери відеоспостереження в середині приміщення та проникли до крамниці через вікно.

В результаті невідкладних розшукових заходів оперативники вже через декілька годин встановили особи підозрюваних. Ними виявилися жителі Краматорська – 19 та 21 років, які вже притягувався до кримінальної відповідальності.

На викрадені гроші фігуранти придбали мобільні телефони, коштовності та поїхали відпочивати на базу відпочинку, де і були затримані співробітниками карного розшуку.

За фактом відкрито кримінальне провадження за ч. 3 ст. 185 Кримінального кодексу України «Крадіжка». Санкція статті передбачає покарання позбавленням волі на строк від трьох до шести років.

Слов'янський відділ поліції

Донецької області