Спасатели ликвидируют последствия стихии

Спасатели ликвидируют последствия стихии

ФОТО

Протягом минулої доби на території Донецької області спостерігалось погіршення погодних умов. Зокрема, шквальний вітер завдав чимало шкоди.

Так, 10 травня о 10:50 на телефон Служби порятунку «101» надійшло повідомлення про те, що на вул. Центральна у м. Покровськ на проїжджу частину впало дерево та унеможливило рух автотранспорту. Бійці 9-го Державного пожежно-рятувального загону, які прибули на місце події, за допомогою буксирувального тросу відтягнули аварійне дерево до узбіччя та ручною пилою розпиляли його.

О 20:05 диспетчер Служби порятунку «101» отримав повідомлення про те, що на вул. Барвінківська у м. Слов’янськ на покрівлю житлового будинку впало аварійне дерево. Рятувальники 6-го Державного пожежно-рятувального загону за допомогою бензопили розпиляли та прибрали дерево.

О 20:25 надійшла інформація про те, що у с. Ганнівка Покровського району на одній із автозаправних станцій поривом вітру зірвало пластиковий лист. Співробітники 19-го Державного пожежно-рятувального загону за допомогою висувної драбини піднялись на покрівлю навісу на території автозаправки та шуруповертом закріпили пластиковий лист.

Всього протягом минулої доби рятувальники Донеччини 11 разів залучались до ліквідації наслідків негоди. Всього від Головного управління було залучено 41 чоловік особового складу та 11 одиниць техніки.