Стадион Скиданова в Славянске. Близится финал реконструкции

Стадион Скиданова в Славянске. Близится финал реконструкции

Будет красиво!

 «Велике будівництво»: у Слов’янську проходять фінальні роботи на бігових доріжках та трьох спортмайданчиках стадіону імені Юрія Скиданова. Про це повідомляэться на фб-сторінці  Управління фізичної культури та спорту ДонОДА.   

У рамках програми «Велике будівництво», що була ініційована президентом України Володимиром Зеленським, завершується реконструкція стадіону імені Ю.П.Скиданова комунального закладу «Спортивний клуб за місцем проживання «Культурно-спортивний центр» міста Слов’янськ. На сьогодні фінальні роботи проходять на бігових доріжках і трьох спортмайданчиках: міні-футбольному полі, тенісному корті, універсальному майданчику для гри у волейбол та баскетбол.

10 вересня виїзд у Слов’янськ здійснили заступник голови Донецької облдержадміністрації Вадим Філашкін і начальник управління фізичної культури та спорту облдержадміністрації Володимир Мицик, які разом із міським головою Вадимом Ляхом проінспектували хід реалізації проєкту. У спілкуванні з представниками підрядника (ТОВ «Моноліт-центр») і замовника робіт (управління житлово-комунального господарства Слов'янської міської ради) було наголошено на якості та термінах виконання затвердженого графіку завдань.

Наразі на завершальний етап вийшло облаштування бігових доріжок, тенісного корту, універсального майданчику для гри у волейбол та баскетбол, що матимуть сучасне гумове покриття, а також міні-футбольного поля зі штучною травою. Виконано всі зовнішні роботи щодо оновлення адміністративного корпусу та вхідної групи стадіону, закінчується встановлення опор під 2,5 тисячі глядацьких сидінь на трибунах.

У рамках проєкту тривають влаштування дитячого майданчика та спортмайданчика з тренажерним обладнанням (підготовлено бетонну основу), ремонт у внутрішніх приміщеннях адмінкорпусу, встановлення стовпів для зовнішнього освітлення, спорудження огорожі по периметру стадіону, благоустрій території. Очікується, що реконструйований стадіон імені Юрія Скиданова в Слов’янську відкриє широкі можливості для занять багатьма видами спорту, проведення різноманітних заходів та щоденних тренувань усіх бажаючих долучитися до активного і здорового способу життя.

Нагадаємо, у контексті національного проєкту «Велике будівництво» включено 5 стадіонів на території Донеччини: у Волновасі, Краматорську, Селидовому та Слов’янську. 14 травня в рамках програми Президента України було відкрито перший у країні спортивний об’єкт – крите футбольне поле зі штучним покриттям у краматорському парку культури та відпочинку «Сад Бернацького».