У Слов'янську затримано місцевого жителя за розбійний напад на підлітків

У Слов'янську затримано місцевого жителя за розбійний напад на підлітків

Подробиці від поліції

На вулиці зловмисник пригрозив гранатою та відібрав у двох хлопців телефони і гроші. Поліцейські оперативно встановили особу правопорушника та вилучили речові докази злочину.

Увечері до поліції Слов’янська надійшло повідомлення про розбійний напад, що стався біля крамниці по вулиці Барвінківський. Двоє 17-річних хлопців повідомили, що невідомий чоловік під загрозою гранати відібрав у них смартфони та гаманець з грошима.

Протягом години співробітники карного розшуку встановили особу зловмисника та затримали його на одній з вулиць. Слідчо-оперативна група вилучила у правопорушника гранату РГМ та майно потерпілих. Боєприпас направлено на експертизу, наразі встановлюється його походження.

Затриманим виявився 28-річний місцевий мешканець, раніше судимий за незаконне заволодіння транспортом. Його було поміщено до ізолятора тимчасового тримання.

Наразі чоловіку повідомлено про підозру у скоєні злочину, передбаченому ч. 4 ст. 187 «Розбій» Кримінального кодексу України. Санкція передбачає від 7 до 15 років позбавлення волі.

Краматорське районне управління поліції

Донецької області