Убийство в центре Славянска: начинается расследование

Убийство в центре Славянска: начинается расследование

Официально

Поліція Слов'янська проводить розслідування за фактом вбивства, що сталось на вихідних у центрі міста.

47-річний чоловік загинув від тілесних ушкоджень, які отримав в результаті конфлікту зі знайомим.

У суботу близько першої дня до поліції Слов'янська надійшло повідомлення про смерть чоловіка, що сталась в одній з багатоповерхівок по вулиці Банківській. У вказаній квартирі слідчо-оперативна група виявила тіло із ознаками насильницької смерті, а також чисельні сліди крові на підлозі та стінах.

Літній господар житла пояснив, що вбитий є його знайомим, який учора разом із приятелем вживав тут міцні спиртовмисні напої. Вночі гості посварились та почали битись. При цьому один з них отримав від опонента чисельні удари палицею по голові – саме це, за попередніми даними, стало причиною його смерті.

Лише наступного дня 58-річний чоловік дещо протверезів і вивив у своїй квартирі тіло одного з гостів. Він звернувся до сусідів та попросив подзвонити до поліції.

Того ж дня підозрюваного було затримано у порядку ст. 208 КПК України та поміщено до ізолятору тимчасового тримання. Він виявився раніше судимим мешканцем міста 1988 року народження.

Під процесуальним керівництвом місцевої прокуратури проводиться досудове розслідування із кваліфікацією ч.1 ст. 115 Кримінального кодексу України "Умисне вбивство".

Слов'янський відділ поліції

Донецької області