Украли 300 тысяч долларов и пытались задушить: полиция завершила расследование преступления в Святогорске

Украли 300 тысяч долларов и пытались задушить: полиция завершила расследование преступления в Святогорске

Подробности

Груповий розбійний напад у Святогірську та заволодіння майном в особливо крупних розмірах – поліція завершила розслідування

Навесні нападники побили та намагалися задушити жінку на території одного з пансіонатів, після чого зникли із 300 тисячами доларів. Наразі на них чекає суд та позбавлення волі на строк до 15 років.

У квітні на 49-річну мешканку Слов’янська був скоєний напад в одному з пансіонатів Святогірська. Нападники у масках побили жінку, намагаючись задушити її мотузкою, відібрали документи та грошові кошти у сумі близько 300 000 доларів.

Зловмисниками виявились мешканці Костянтинівки віком 40 та 42 роки. Їх затримали співробітники управління карного розшуку, слідчого управління поліції Донеччини та співробітники місцевої поліції.

Наразі слідством відділу №4 (Слов'янськ) Краматорського РУ поліції за процесуального керівництва окружної прокуратури завершено досудове розслідування за ч. 4 ст. 187 "Розбій" Кримінального кодексу України. Правопорушникам загрожує позбавлення волі на строк від 8 до 15 років із конфіскацією майна.

Матеріали передані до суду.

Краматорське районне управління поліції

Донецької області