В Краматорске мужчина изнасиловал 16-летнюю девушку

В Краматорске мужчина изнасиловал 16-летнюю девушку

Что ему теперь светит?

Малознайомий чоловік напав на 16-річну дівчину, побив і зґвалтував. Крім того, нападник пограбував потерпілу. Того ж дня оперативники карного розшуку затримали підозрюваного – неодноразово судимого за аналогічні злочини. Йому загрожує до 12 років позбавлення волі.

20 липня до Краматорського відділу поліції звернувся батько одинадцятикласниці із заявою про те, що невідомий скривдив його доньку.

Поліцейські встановили, що дівчина і малознайомий чоловік зустрілися в парку. Під час погулянки чоловік непомітно завів школярку у безлюдне місце, раптом повалив на землю, наніс кілька ударів по голові і, погрожуючи розправою, зґвалтував. Після викрав з рюкзака мобільний потерпілої і втік.

Розшуковці за декілька годин викрили і затримали зловмисника. Ним виявився 31-річний місцевий житель, який вже притягувався до відповідальності за зґвалтування, грабіж і шахрайство.

За фактом відкрито кримінальне провадження відразу за двома статтями Кримінального кодексу України – ч.3 ст. 152 (зґвалтування неповнолітньої) та ч.1 ст. 187 (розбій).