В Лиманском районе женщина дважды подряд пыталась покончить жизнь самоубийством

В Лиманском районе женщина дважды подряд пыталась покончить жизнь самоубийством

Подробности

Дві події стались протягом години на автошляху та залізничній колії поблизу с. Брусівка, їх 33-річна учасниця із тілесними ушкодженнями доставлена до травматології.

Опівдні до Лиманського відділення поліції подзвонив 55-річний чоловік та повідомив, що тільки що поза містом під колеса його автомобілю кинулась жінка. Водій встиг загальмувати, і невідома втекла, залишивши на дорозі лише свою шапку.

Наступне повідомлення правоохоронці отримали вже за годину, о першій дня: поблизу залізничної станції "Брусін" під вантажний потяг кинулась жінка. На місце події прибула група реагування, яка встановила, що потерпіла є мешканкою Костянтинівки 1986 року народження. Із травмами голови та ребер її було госпіталізовано.

Відомості про дані внесено до єдиного реєстру досудових розслідувань за статями 286 (порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами) та 276 (порушення правил безпеки руху або експлуатації залізничного транспорту) Кримінального кодексу України.

Слов'янський відділ поліції

Донецької області