В Славянске автомобиль полиции попал в снежную ловушку

Официально

26 грудня о 06:53 до Служби порятунку надійшло повідомлення про необхідну допомогу. На відстані одного кілометра від селища Іванопілля Краматорського району легковий автомобіль застряг на засніженому узбіччі.

На місце події виїхали рятувальники 16 Державного пожежно-рятувального загону Головного управління.

Прибувши на місце події, рятувальники за допомогою автоцистерни та буксирувального тросу витягли застряглий автомобіль на дорогу з твердим покриттям.

Також 26 грудня о 10:05 до Служби порятунку надійшло повідомлення про застряглий легковий автомобіль в Центральному районі міста Маріуполь.

На місце події виїхали рятувальники 3 Державного пожежно-рятувального загону Головного управління.

Надзвичайники за допомогою САРМ-Л та лебідки витягли застряглий легковий автомобіль з багнюки на узбіччі на дорогу з твердим покриттям, де водій зміг самостійно продовжити рух.

О 11:44 в той же день до Служби порятунку надійшло повідомлення про застряглий в сніговому заметі легковий автомобіль за межами міста Курахове.

Рятувальники 7 Державного пожежно-рятувального загону Головного управління за допомогою САРМ-Л та лебідки витягли застряглий легковий автомобіль на проїжджу частину дороги, де водій зміг самостійно продовжити рух.

Також о 13:46 до Служби порятунку надійшло повідомлення про необхідну допомогу співробітникам Національної поліції, службовий автомобіль яких застряг на сніговій дорозі в місті Слов’янськ по вулиці Генерала Батюка.

На місце події виїхали рятувальники 6 Державного пожежно-рятувального загону Головного управління.

Рятувальники за допомогою САРМ-Л та лебідки витягли службовий автомобіль поліції, який застряг на сніговій дорозі з підйомом на проїжджу частину дороги.

Пізніше, о 17:45 26 грудня до Служби порятунку надійшло повідомлення про необхідну допомогу водієві, автомобіль якого застряг в сніговому заметі за межами селища Пискунівка Краматорського району.

На місце події виїхали рятувальники 6 Державного пожежно-рятувального загону Головного управління.

Прибувши на місце, надзвичайники за допомогою автоцистерни та лебідки витягли застряглий в сніговому заметі легковий автомобіль на дорогу з твердим покриттям.

Також 26 грудня о 19:24 до Служби порятунку надійшло повідомлення про необхідну допомогу водієві тягача, що застряг на узбіччі траси Маріуполь-Бердянськ.

На місце події виїхали рятувальники 25 Державного пожежно-рятувального загону Головного управління.

На місці події рятувальники за допомогою автоцистерни та буксирувального тросу витягли вантажний тягач зі снігового замету на дорогу з твердим покриттям.

О 22:17 26 грудня до Служби порятунку надійшло повідомлення про необхідну допомогу водієві, автомобіль якого застряг в полі в межах Покровського району між селищем Лисівка та селищем Долинівка.

На місце події виїхали рятувальники 13 Державного пожежно-рятувального загону Головного управління.

Рятувальники за допомогою автоцистерни та буксирувального тросу витягли легковий автомобіль зі снігового замету на дорогу з твердим покриттям.

26 грудня о 23:20 до Служби порятунку надійшло повідомлення про застряглий автомобіль в місті Українськ.

На місце події виїхали рятувальники 13 Державного пожежно-рятувального загону Головного управління, що за допомогою автоцистерни та буксирувального тросу витягли легковий автомобіль зі снігового замету на узбіччя дороги з твердим покриттям.

27 грудня о 03:53 до Служби порятунку надійшло повідомлення про те, що за межами селища Лисівка Покровського району в сніговому заметі застряг легковий автомобіль.

На місце події прибули рятувальники 13 Державного пожежно-рятувального загону Головного управління та за допомогою автоцистерни та буксирувального тросу витягли легковий автомобіль на дорогу з твердим покриттям.

27 грудня о 04:23 до Служби порятунку надійшло повідомлення про необхідну допомогу водієві за межами селища Успенівка Покровського району, автомобіль якого застряг в кюветі.

На місце події виїхали рятувальники 7 Державного пожежно-рятувального загону Головного управління.

Рятувальники за допомогою САРМ-Л та лебідки витягли легковий автомобіль зі снігового замету в кюветі на дорогу з твердим покриттям.

Загалом від Головного управління залучалось 36 чоловік особового складу та 10 одиниць техніки.