В Славянске двое школьников затравливали 15-летнюю одноклассницу: их родители заплатят штраф

В Славянске двое школьников затравливали 15-летнюю одноклассницу: их родители заплатят штраф

Двое мамочек заплатят по 1700 гривен за поведение своих школьников-сыновей

Поліцейські ювенальної превенції встановили факти систематичного булінгу, який скоювали двоє 15-річних хлопців по відношенню до однокласниці. Після складання адміністративних матеріалів суд призначив штрафи.

Про те, що у її доньки є проблеми у класі, мешканка міста дізналась ще наприкінці минулого року. З'ясувалось, що вже кілька місяців дев'ятикласницю майже щодня ображають двоє хлопців, із якими вона вчиться. Через це вона стала погано вчитись, і при всякій слушній нагоді намагалась не приходити на заняття та не брати участь у шкільних заходах.

Близько місяця батьки дівчини намагалися розібратись у ситуації самостійно, а коли це не допомогло – звернулись до поліції.

Інспектори з ювенальної превенції перевірили вказані факти та склали два адміністративні протоколи за статтею 173-4 КУпАП "Булінг (цькування) учасника освітнього процесу".

Матеріали були направлені до Слов'янського міськрайонного суду, який призначив штрафи у 1700 гривень. Разом із судовими зборами кожній з матерів юних порушників доведеться сплатити більше двох тисяч гривень.

Слов'янський відділ поліції

Донецької області