В Славянске произошло убийство: подробности

В Славянске произошло убийство: подробности

Официально

Фото – иллюстративный материал 

Поліція розкрила вбивство жінки, тіло якої знайшли на вулиці приватного сектору Слов'янська

Виявилось, що до тяжкого злочину причетний співмешканець загиблої, із яким вони посварились вночі на шляху з гостей. Зараз чоловік затриманий та поміщений до ізолятору тимчасового тримання.

О п'ятій ранку оперативний черговий поліції Слов'янська отримав повідомлення про те, що на вулиці Миколи Богуна знаходиться тіло жінки без ознак життя.

На загиблій, яка виявилась 55-річною місцевою жителькою, слідчо-оперативна група виявила чисельні тілесні ушкодження. Надалі встановленням обставин її смерті займались співробітники карного розшуку.

За декілька годин оперативники відпрацювали всі знайомства жінки та серед інших встановили особу її 58-річного знайомого. Виявилось, що саме із ним загибла напередодні вечором була у гостях.

Згодом чоловік зізнався у злочині. Він розповів, що на вулиці посварився із супутницею та вдарив її в обличчя, а коли вона впала – бив ногами. Потім притулив непритомну жінку до дерева та пішов додому.

Наразі правопорушника затримано у порядку статті 208 Кримінального процесуального кодексу України.

Під процесуальним керівництвом місцевої прокуратури Слов'янський відділ поліції розпочав досудове розслідування за фактом вбивства. Кваліфікація – ч.1 ст. 115 Кримінального кодексу України України.

Слов'янський відділ поліції

Донецької області