В Славянске торговали метадоном

Преступники задержаны

На вихідних слов'янські оперативники затримали чотирьох наркозбувальників   

Троє затриманих жителів Слов'янська збували наркозалежним громадянам метадон, а житель Миколаївки – марихуану. Всі фігуранти поміщені до ізолятору тимчасового тримання. Їм загрожує до 10 років позбавлення волі.

Викриттю наркозбувальників передував ретельний аналіз криміногенної ситуації. Провівши необхідні оперативні заходи, поліцейські ретельно документували незаконну діяльність жителів Слов'янська та району і формували доказову базу.

На вихідних оперативники і слідчі під процесуальним керівництвом місцевої прокуратури затримали чотирьох осіб за підозрою у причетності до збуту наркотиків на території Слов'янська та району.

Серед затриманих 51-річний житель Миколаївки та троє жителів Слов'янська: дві сестри 34 і 38 років та 29-річний чоловік.

У результаті проведених санкціонованих обшуків за місцем проживання фігурантів поліцейські виявили та вилучили наркотичну сировину та мобільні засоби зв’язку.

Усі вони неодноразово притягувалися до кримінальної відповідальності за скоєння злочинів, у тому числі за правопорушення у сфері незаконного обігу наркотичних засобів.

Вилучені наркотики направлені на експертизу, встановлюється канал їх постачання. За даними фактами відкриті кримінальні провадження за ч.2 ст. 307 Кримінального кодексу України «Незаконне виробництво, виготовлення, придбання, зберігання, перевезення, пересилання чи збут наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів».

Зловмисники затримані в порядку ст.208 Кримінального процесуального кодексу України. Їм може загрожувати покарання у вигляді позбавлення волі на строк до 10 років.

Слов'янський відділ поліції

Донецької області