В Славянске в трех игорных залах пробовали возобновить работу

Не удалось...

Під час обшуків, що проходили під процесуальним керівництвом місцевої прокуратури, правоохоронці вилучили комп'ютери, носії інформації, записи та гроші, отримані в результаті зайняття гральним бізнесом.

Співробітники поліції отримали інформацію про те, що у Слов'янську почали функціонувати гральні заклади: два у центральній частині міста, та ще один поблизу залізничного вокзалу. Нелегальні "підприємства" діяли за всіма правилами конспірації та намагались працювати тільки з "перевіреними" клієнтами, проте це не завадило правоохоронцям зібрати необхідну доказову базу.

Обшуки за участю співробітників Слов'янського відділу поліції та Управління стратегічних розслідувань ГУНП області пройшли одночасно, і всі вони були результативними.

За трьома адресами загалом було вилучено більше півсотні комп'ютерів, флешносії із інформацією, камери відеоспостереження та мобільні телефони, зошити із розрахунками та готівку.

Досудове розслідування відбувається у рамках кримінального провадження за ст. 203-2 ч. 1. Кримінального кодексу України «Зайняття гральним бізнесом». Окрім конфіскації обладнання закладів, організаторам закладів загрожує штраф розміром від 170 до 680 тисяч гривень.

 Слов'янський відділ поліції

Донецької області