В Славянске водитель ВАЗ заскочил под прицеп

В Славянске водитель ВАЗ заскочил под прицеп

У него были признаки опьянения

Водій з ознаками сп’яніння не вибрав безпечну швидкість та заїхав під причеп

На щастя, у ДТП ніхто не травмувався.

Ввечері 18 листопада у Слов’янську патрульні отримали виклик про ДТП без травмованих на вулиці Челябінській. Прибувши на місце події, поліцейські виявили авто Ваз 2107, який скоїв наїзд на стоячий причеп.

Як виявилося, 30-річний водій не вибрав безпечну швидкість, відтак втратив керування та виїхав за межі проїзної частини. Зупинив автівку причеп, який стояв біля будинку.

Ані водій, ані будь-хто з інших осіб травм не зазнали. А от транспортні засоби отримали суттєві механічні пошкодження.

Вже при оформленні ДТП у кермувальника патрульні помітили ознаки алкогольного сп’яніння. У присутності двох свідків на пропозицію патрульних водій відмовився від походження огляду на стан сп'яніння.

Тому, окрім протоколу за вчинення ДТП за ст. 124 КУпАП, чоловік отримав протокол за ст. 130 КУпАП (Керування з ознаками сп’яніння). Зазначимо, що громадянин вже був позбавлений права керування авто, тож отримав ще й адміністративний матеріал за ч.4 ст. 126 КУпАП.

Надалі його чекає суд.

До слова, за 10 місяців поточного року патрульні 490 разів виявляли водіїв, які сідали за кермо у стані сп'яніння.

Керування напідпитку — одна із головних причин ДТП. За згаданий період сталося 76 дорожніх пригод. В цих ДТП загинуло 2 особи та 19 травмувалися.

Шановні водії, будьте свідомими і відповідальними! Випили? Викличіть таксі, зателефонуйте другові, але не сідайте за кермо!

Пресслужба батальйону патрульної поліції в м. Краматорськ та Слов'янськ