Зарядні станції від ENEXT – обладнання, з яким комфортно

Зарядні станції від ENEXT – обладнання, з яким комфортно

Зарядні станції від ENEXT – обладнання, з яким комфортно

Природні катаклізми, якими буквально переповнене наше сьогодення, спонукають надзвичайно серйозно ставитися до оточуючого середовища. Водночас сучасній людині важко відмовитися від звичного комфорту, одним із атрибутів якого є автомобілі чи інші транспортні засоби. Та уже декілька років електрокари є чудовою альтернативою транспорту з бензиновими та дизельними двигунами. Деякі держави серйозно задумуються над тим, щоб у найближчому майбутньому повністю перейти на використання такого транспорту. Актуальним стає питання розвитку мережі інфраструктурних об’єктів, на яких можна було б здійснювати зарядку акумуляторів електромобілів.

Що пропонує ринок зарядних станцій

Щораз популярнішими стають транспортні засоби з електродвигунами і в Україні. Однак питання облаштування зручної обслуговуючої інфраструктури для таких авто залишається відкритим. Саме тому попит на зарядні станції зростає як серед комерційних структур, так і власників електромобілів, які планують облаштувати місця для підзарядки акумуляторів своїх авто у власних гаражах чи на прибудинковій території. Вимоги, яким повинно відповідати таке обладнання – прості, але надзвичайно важливі. Це – в першу чергу, безпечність використання, надійність, необхідна потужність, а також – можливість застосовувати устаткування для конкретної моделі електрокару. Кращий і перевірений вибір для споживачів на вітчизняному ринку – це зарядні станції ENEXT, компанії, яка заслужено займає лідерські позиції у цьому сегменті. Тут гарний вибір устаткування, що відповідає усім вимогам безпечної експлуатації та може бути встановлене на АЗС, біля гіпермаркетів, бізнес-центрів, в інших громадських місцях. Серед кращих пропозицій- зарядні станції:

  • потужні WallBox eVolve Smart Master S One:

  • надійні RAPTION 50 CCS;

  • безпечні Post eVolve Smart C63.

Не будуть розчаровані і ті, хто бажає придбати зарядну станцію, яка працює від джерела змінного струму та може бути встановлена у власному домогосподарстві.

Одно- чи трьох фазна мережа, змінній чи постійний струм – в ENEXT знайдете кращі варіанти зарядних станцій

Підібрати можна обладнання, яке працюватиме від одно- чи трьох фазної електромережі. Зростає також попит на надпотужні зарядні станції, які використовують постійний струм. Придбання цих станцій – гарна перспектива для тих, хто планує розвивати свій бізнес облаштуванням саме таких об’єктів. Однак, необхідно при цьому врахувати, що прокладка ліній для забезпечення роботи таких станцій – доволі фінансово затратна. Є й інші нюанси, які треба враховувати, вибираючи обладнання для зарядки акумуляторів електрокарів. В ENEXT запропонують надійні варіанти, допоможуть визначитися з гідним вибором, потішать найбільш вигідною для клієнта ціною, можливістю скористатися додатковими знижками, акційними пропозиціями. Це компанія, гідна уваги і довіри.

Більше інформації на сайті: https://enext.ua/uk/.