21-летний парень забил до смерти своего знакомого: лиманские полицейские расследуют обстоятельства

Дело было в Дробышево...

Конфлікт двох чоловіків відбувся увечері у Лиманському районі і завершився загибеллю одного з них. 21-річний чоловік наніс чисельні удари палицею по голові та тулубу знайомому – саме це, за попередніми даними, стало причиною його смерті.

До поліції надійшло повідомлення про смерть чоловіка у селищі Дробишево Лиманського району. У дворі приватного домоволодіння слідчо-оперативна група виявила тіло із ознаками насильницької смерті, а також чисельні сліди крові.

Провівши роботу з місцевими жителями, оперативники та дільничні встановили обставини останніх часів життя загиблого, а згодом знайшли і чоловіка причетного до смерті потерпілого.

Виявилося, напередодні до потерпілого прийшов 21-річний чоловік, з яким у нього виник конфлікт, в результаті якого він отримав чисельні тілесні ушкодження.

Зараз вирішується питання про обрання зловмиснику запобіжного заходу.

ід процесуальним керівництвом місцевої прокуратури поліцією проводиться досудове розслідування із кваліфікацією ч. 2 ст. 121 Кримінального кодексу України "Умисне заподіяння тяжких тілесних ушкоджень". Санкція передбачає покарання у вигляді позбавлення волі на строк від 5 до 8 років.

Слов'янський відділ поліції

Донецької області