Что  с воздухом в Славянске?

Что с воздухом в Славянске?

Результаты замеров

 Фото – иллюстративный материал      Краматорською лабораторією спостережень за забрудненням атмосферного повітря у місті Слов’янську було проаналізовано у листопаді 2019 року 632 проби.

Загальний рівень забруднення атмосфери по м.Слов'янськ за індексом забруднення атмосфери (ІЗА) складає 5,14. Екстремально високого та дуже високого забруднення атмосферного повітря не спостерігалось.

Середньомісячні концентрації шкідливих речовин в середньому по місту перевищували гранично допустиму концентрацію лише з формальдегіду у 1,5 рази. Даний показник систематично дає абсолютний результат, який на протязі багатьох років можна вважати фоновим вмістом.

У порівнянні з попереднім місяцем показники забруднення атмосферного повітря залишилися без змін по показниках: пилу – 0,8 ГДК, оксиду вуглецю – 0,3 ГДК, формальдегіду – 1,5 ГДК. Знизилися значення показників вмісту в атмосферному повітрі по наступних показниках: діоксиду азоту – 0,2 ГДК, діоксиду сірки – 0,1 ГДК, фториду водню – 0,3 ГДК та фенолу – 0,3 ГДК.

Взагалі, екологічна ситуація у місті Слов’янськ стабільна. Показники забруднень атмосферного повітря змінюються в межах сезонних коливань.

Слов'янська міська рада