Где в Славянске ставить спортплощадки: власть спрашивает

Где в Славянске ставить спортплощадки: власть спрашивает

Как подать предложение

Слов’янська ВЦА повідомляє

Шановні жителі Слов’янської міської територіальної громади, у 2022 році в рамках програми «Здорова Україна» планується продовжити встановлення мультифункціональних спортивних майданчиків на території громади у форматі розпочатих в 2021 році.

Зокрема, в минулому році було встановлено 12 спортивних майданчиків з гумовим покриттям розміром 10 х 14 метрів за адресами: пляж озера Вейсове; стадіони ім. Юрія Скиданова та «Локомотив»; ЗОШ №№ 1, 10, 11, 18; пров. Батюка, 8, 10, 12 та пров. Парковий, 11, 13, 15 (територія багатоповерхової забудови у мкр-ні Лісний); вул. Конєва (мкр-н Масложир); перетин вул. Аеродромної та Героїв України (мкр-н Черевківка); Билбасівка (сквер); Мирне (сквер).

Запрошуємо жителів громади надати пропозиції щодо можливих місць встановлення мультифункціональних спортивних майданчиків у 2022 році за формою:

1) адреса майданчика;

2) фото території, де планується встановлення майданчика (3-5 штук);

3) короткий опис території, де планується встановлення майданчика (орієнтовна кількість мешканців поблизу спортивного майданчика; чи потрібне видалення дерев, або демонтаж конструкцій, тощо).

Пропозиції надсилати до 12:00 11 лютого 2022 року на електронну пошту [email protected] з поміткою (тема листа) «СПОРТМАЙДАНЧИК 2022».

Отримані пропозиції можуть бути враховані при визначенні місць розміщення спортивних майданчиків у 2022 та наступних роках.