Как в центре Славянска ограбили квартиру

Что вынес вор?

Дільничні поліцейські Слов'янська встановили, хто обікрав квартиру в центрі міста

Скориставшись відсутністю господарів, зловмисник проникнув на балкон першого поверху та потрапив до приміщення. Він виявився неодноразово судимим місцевим жителем.

Заява про крадіжку з квартири по вулиці Свободи надійшла до поліції Слов'янська вчора, 13 травня. 49-річний заявник розповів, що мешкає в іншому районі міста, тому останній раз був у житлі ще перед майськими святами.

Саме протягом останніх двох тижнів невідомий зловмисник розбив скло балкону (приміщення знаходилось на першому поверсі), після чого "погосподарював" у кімнатах. У числі іншого зникли сервізи, вироби з кришталю та інше цінне майно.

Того ж дня дільничні офіцери поліції встановили особу "домушника". Чоловік 1987 року народження вже неодноразово був судимий за майнові злочини, і, як виявилось, своїх кримінальних звичок позбуватись не хотів.

Він пояснив правоохоронцям, що заздалегідь примітив для себе вказану квартиру та, обравши момент, проникнув до неї. Викрадене майно він продавав.

Поліцією ролзпочато досудове розслідування за ст. 185 ч.3 Кримінального кодексу України (крадіжка, поєднана з проникненням у приміщення). Санкція передбачає від 3 до 6 років позбавлення волі.

 Слов'янський відділ поліції

Донецької області