Как житель Краматорска хотел попасть в тюрьму

Как житель Краматорска хотел попасть в тюрьму

Сообщил, что убил жену

«Поліція? Хочу зізнатися: я вбив свою цивільну дружину»

Чоловік хотів сісти за ґрати, тому викликав патруль. На щастя, інформація не підтвердилася.

Виклик про вбивство, вчинене в одному з будинків на вулиці Охтирській у Краматорську, надійшов сьогодні, 16 січня, близько другої години ночі. Патрульні, які прибули на місце події, зустріли на вході 29-річного чоловіка, який й викликав поліцію. Пройшовши до кімнати, поліцейські побачили ще трьох громадян – цивільну дружину заявника та двох товаришів. Усі були живі, хоч у стані сильного алкогольного сп’яніння.

Поряд у сусідній кімнаті спали двоє маленьких дітей.

Дивлячись що його задум не увінчався успіхом, чоловік зізнався патрульним: на ґрунті розпивання алкоголю у нього з цивільною дружиною через ревнощі стався конфлікт. Увесь цей скандальний побут довів його до відчаю, тож він захотів повернутися у місця позбавлення волі, де раніше відбував покарання за нанесення тілесних ушкоджень.

Кращого не придумав, аніж зробити завідомо неправдивий виклик на лінію 102.

Тож, окрім профілактичної бесіди, патрульні склали на заявника адмінматеріал за ст. 183 КУпАП (Завідомо неправдивий виклик спеціальних служб).

Нагадуємо вам, стаття 183 КУпАП несе адміністративну відповідальність у вигляді накладення штрафу від 51 до 119 гривень.

Але ця сума є незначною, у порівнянні з тим, що роблячи неправдивий виклик, ви ризикуєте життям людей, які саме в цей час потребують допомоги!

пресслужба батальйону патрульної поліції в м. Краматорськ та Слов'янськ