Криминальные итоги года в Славянске: местный отдел полиции - почти лучший

Криминальные итоги года в Славянске: местный отдел полиции - почти лучший

Согласны?

За результатами роботи у минулому році Слов'янський відділ поліції став одним з найкращих на Донеччині

Такі результати озвучив начальник місцевої поліції Станіслав Загурський під час робочої наради з підведення підсумків службової діяльності за 2019 рік.

Участь у нараді, яка відбулася у Слов'янському відділі поліції, взяли керівник місцевої прокуратури, представники міської та районної влади. Присутні заслухали керівників слідчого, кримінального та превентивного блоків.

За допомогою до поліції минулого року звернулось майже 43 тисяч громадян. Зі всіх звернень в поліцію тільки в 7,6% вбачаються ознаки кримінального злочину.

За 12 місяців працівниками поліції розкриті всі умисні вбивства, 14 фактів тяжких тілесних ушкоджень з 15. З незаконного обігу вилучено понад 2,6 тисячі одиниць зброї та боєприпасів, ліквідовано три канали збуту боєприпасів.

З позитивного боку було відзначено роботу підрозділу з протидії незаконному обігу наркотиків. В минулому році поліцейські зареєстрували 218 фактів незаконного виготовлення, зберігання та пересилки наркотиків, 31 випадок збуту, 11 притонів та 29 наркоплантацій. Розшукано 83 злочинця, які перебували у розшуку.

Під час наради розглядалася робота дільничних офіцерів поліції, якими зафіксовано майже 6 тисяч правопорушень. Серед них виготовлення, зберігання, придбання сурогату алкоголю, реалізація алкогольних виробів без відповідних ліцензій, вчинення насильства у родині.

За рік громадянам заподіяно збитків на суму більше 10 мільйонів гривень, потерпілим відшкодовано близько 700 тисяч збитків.

Що стосується безпеки на дорогах, поліцейськими груп реагування задокументовано понад 3,6 тисяч порушень правил дорожнього руху, з яких 257 – керування транспортом у стані сп’яніння.

Підводячи підсумки роботи за рік, начальник поліції Станіслав Загурський зазначив, що в цілому слов’янські поліцейські виконали завдання, які ставилися перед ними. Однак ще є над чим працювати.

За результатом координаційної наради були прийняті рішення щодо активізації роботи поліції у конкретних напрямках, а також покращання взаємодії між підрозділами.

Слов'янський відділ поліції

Донецької області