На въезде в Краматорск произошло смертельное ДТП

На въезде в Краматорск произошло смертельное ДТП

Подробности

Смертельна аварія сталася у Краматорську. Водій автомобіля Toyota скоїв наїзд на чоловіка, який внаслідок отриманих травм помер. Особа загиблого встановлюється. За даним фактом слідчим управлінням ГУНП в Донецькій області під процесуальним керівництвом прокуратури розпочато досудове розслідування.

Слідство встановило, що 7 січня о 18:34 водій автомобіля Toyota на перехресті вулиць Олекси Тихого та Уборевича скоїв наїзд на чоловіка, який перетинав проїзну частину за межами пішохідного переходу. Внаслідок отриманих травм пішохід помер.

Водій автомобіля залишився на місці події.

На даний час особу загиблого не встановлено. Чоловік на вигляд 50-років, був одягнений у брюки та куртку темного кольору, светр сірого кольору. Документів і телефону при собі не мав.

За даним фактом відкрито кримінальне провадження за ч.2 ст.286 Кримінального кодексу України «Порушення правил безпеки дорожнього руху, що призвело до загибелі людини».

Поліція звертається до свідків та очевидців аварії повідомити про обставини вказаної дорожньо-транспортної пригоди за телефоном 050-687-63-91 або «102».

Сайт національної поліції