Не люди, а свиньи. На Голубых озерах вывезли 5 КамАЗов мусора

Не люди, а свиньи. На Голубых озерах вывезли 5 КамАЗов мусора

ФОТО

Блакитні озера Лиманщини є найпопулярнішим місцем відпочинку для гостей району та місцевих жителів. З настанням перших теплих днів в лісі і поблизу озера безліч відпочивальників. І все було б добре, якби громадяни завжди залишали після себе чисту територію. Але що маємо, те маємо. На превеликий жаль, після відпочивальників більшість ділянок просто завалені сміттям, яке вони свідомо залишають після свого відпочинку. Скло, пластик, поліетилен та інший непотріб, який не може розкластися за декілька днів чи тижнів. Все це засмічує ліс та шкодить навколишньому середовищу.

Щороку державна лісова охорона ДП «Лиманський лісгосп» проводить заходи щодо облаштування рекреаційних зон, в тому числі й прибирання довкілля. Тільки за поточний літній період працівниками було зібрано та вивезено понад 5 КамАЗів сміття, яке залишили гості лісу після відпочинку. Допомогу у вивезенні відходів надали КП "Лиманський Зеленбуд" за сприяння Лиманської міської ради. 

Враховуючи такі засмічення лісових ділянок, лісівники державного підприємства «Лиманське лісове господарство» закликають населення бути людяними та не шкодити довкіллю своїми діями. Залишаючи місце відпочинку, подбайте про те, щоб після вас нічого не залишилося. Виховуйте в собі добре ставлення до природи, стану навколишнього середовища та до праці інших людей. 

 Прес-служба ДП «Лиманський лісгосп»