Призи за гордість за Україну

Призи за гордість за Україну

Кожен бажаючий може приєднатися до флеш-мобу

Україна завжди славилася своєю природою, архітектурою і, звичайно, людьми. Тими, хто щоденно намагається покращити своє життя та життя тих, хто їх оточує. Саме ці люди створюють Україну, якою ми пишаємося.

Політична партія «Наш край» запустила всеукраїнський флеш-моб в соціальній мережі Facebook під назвою «Україна, якою я пишаюсь». Його мета — показати наскільки багата українська земля жителями, які намагаються зробити свій рідний край кращим і цим пишаються. Та місцями, якими місцеві жителі пишаються від щирого серця.

Кожен бажаючий може приєднатися до флеш-мобу в соціальній мережі Facebook під хештегом #нашкрайпишаюсь, та показати саме ті місця чи об’єкти, якими у своєму рідному краї він або вона пишається.

Технічні параметри відео наступні: знімати відео у горизонтальному положенні телефону та не перевищувати встановленого ліміту часу – 30 секунд. А закінчувати кожне відео словами: «Це Україна, якою я пишаюсь!»

На День Незалежності Партія «Наш край» змонтує загальне відео з 30 учасниками акції, які наберуть найбільшу кількість лайків під своїми відео в мережі Facebook. Переможці отримають подарунки від партії.

Посилання