Про школу «Базис» - як еталон якісної освіти та виховання

Про школу «Базис» - як еталон якісної освіти та виховання

Про школу «Базис» - як еталон якісної освіти та виховання

Як створити умови, щоб діти, обдаровані хистот до наук, отримали шанс для розвитку своїх здібностей, а не були змушені пережовувати очевидне разом з посередніми учнями? Тут врятує приватна школа в місті Київ "Базис", що є осередком наукового світогляду.

Вступаючи сюди, школярі з підвищеними здібностями потрапляють в освітнє середовище, де актуальні знання сучасності майстерно поєднуються з класичними основами освітньої галузі.

На чому будуються переваги

Вступаючи на шлях навчання в приватній школі, діти отримують все необхідне, що дозволить самореалізуватись у майбутньому:

  • Поглиблене вивчення природничих наук та англійської мови;

  • Високий рівень мислення та культури;

  • Усвідомлення цінності навчання та інтелектуального розвитку;

  • Відчуття поваги до себе та інших;

  • Сприйняття себе самого, як творця та дослідника;

  • Життєво важливий набір навичок, реакцій, твердо засвоєних понять;

  • Почуття відповідальності в ставленні до справи;

  • Відсутність снобізму та зарозумілості.

Що сприяє досягненню мети

Чим відрізняються приватні школи Києва від деяких державних установ, так це власними методиками та розробками. Викладачі, котрі на повній підставі можуть вважатись експертами та фанатами свого предмету, знайдуть спосіб зацікавити школярів. Кожний з них ставить собі за мету, змусити дітей з захопленням працювати над пошуком відповідей на різні питання.

А для заохочення, як мовиться, всі методи добрі:

  • Наукові досліди у спеціально облаштованих лабораторіях;

  • Авторські курси викладання;

  • Розробка індивідуальних навчальних програм для кожного учня;

  • Наукові семінари та клуби;

  • Тісний контакт з науковцями;

  • Розважально-навчальні заходи (Різдвяні наукові ігри, Бачимо-Тлумачимо, табір наукових проектів і т.д.).

Особливе значення також має чергування напружених занять з прогулянками, фізкультурою, заняттями хореографією, театральним мистецтвом і т.д.

Окрім того, навчальний заклад дбає про безпеку дітлахів та створення затишних умов. Притому, батьки можуть бути на 100% впевнені, що їхні нащадки навчаться не тільки знаходити несподівані рішення та відкривати нові шляхи особистого розвитку, але й суперництву між собою без втрати дружніх відносин. А підхід до дитини з повагою та розуміння вікових особливостей сприяють впевненості у своїх можливостях та досягненні найвищих результатів.

Оскільки найвищими цінностями тут є інтелект, творчість, командність та людська гідність, то цілком природно, що всі роки навчання школярі перебувають в середовищі, де знання є найвищою цінністю, а вчитись вважається престижно.

Що є підґрунтям для поваги та гордості

Якщо зважити на кількість випускників, що потім навчались у самих престижних закладах світу та реалізували себе у дорослому житті, то ціна навчання не вважатиметься батьками занадто обтяжливою. Змусивши підростаюче покоління відчути насолоду від навантаження мозку, немає найменших підстав дивуватись перемогам на турнірах та предметних олімпіадах різного рівня.

Особливе значення також має формування світогляду шляхом дотримання правил, де на перше місце виводиться гідне ставлення до людини, поважання її свобод та поглядів. Насильство та конфронтація словом чи ділом не допускається. Зі свого боку, малюки та підлітки зобов’язуються старанно працювати для оволодіння знаннями та дотримання режиму роботи навчального закладу «Basis».