У Краматорському районі поліція вилучила нелегальний алкоголь на суму понад 7 мільйонів гривень

З початку року вилучено понад 50 тисяч літрів алкогольних напоїв на загальну суму 7,3 млн гривень

Територіальні підрозділи Краматорського райуправління поліції контролюють заборону на ввезення та реалізацію спиртної продукції, яка діє в регіоні у період воєнного стану. Крім того, виявлено контрафактну тютюнову продукцію.

Дотримання обмежень, встановлених наказом командувача ОСУВ «Хортиця», забезпечують поліцейські – перевіряють автотранспорт на блокпостах, здійснюють рейди по закладах торгівлі та службах доставки, виявляють порушників оперативним шляхом. З початку року вилучено понад 50 тисяч літрів алкогольних напоїв на загальну суму 7,3 млн гривень.

Також вилучаються тютюнові вироби без марок акцизного податку, що завозяться та реалізуються на території району. Усього було вилучено 71 тисячу пачок сигарет невідомого походження на загальну суму 3,8 млн гривень.

Загалом за 5 місяців правоохоронцями Краматорська, Слов’янска, Лиману, Дружківки, Костянтинівки та Олександрівки складено понад 500 адміністративних протоколів. Зокрема поліція запобігла ввезенню в область великих партій алкоголю та сигарет, які були замасковані у фурах серед інших вантажів.

Превентивні заходи щодо контролю перевезень і реалізації алкогольних напоїв триватимуть й надалі.

Поліція закликає дотримуватись вимог чинного законодавства та попереджає про відповідальність за вказані порушення.

Краматорське районне управління поліції Донецької області