Топ 5 гральних автоматів від EGT Interactive

Топ 5 гральних автоматів від EGT Interactive

За останні 5 років популярність гральних автоматів EGT значно зросла. Багато хто здивується, але причиною цього стали часті виграші джекпотів від цього провайдера гравцями саме нашої країни. Така інформація розійшлася по мережі зі швидкістю звуку і зараз ці слоти займають один із лідируючих рядків у хіт-параді вітчизняного гемблінгу. 

ерез таке стрімке зростання популярності резонно виникає питання про 5 найкращих слотів від ЄГТ, які доступні українцям у наших онлайн казино. Далі ми коротко розглянемо кожен із них.

ТОП 1 – Supreme Hot

Цей апарат справді можна вважати яскравою класикою, адже його ігрове поле сформоване у вигляді квадрата 3 на 3 символи. При цьому деякі елементи механіки він узяв із сучасних слотів. Наприклад, у ньому є 27 ігрових ліній. Тут є бонус раунд на подвоєння виграшу, додатковий множник при випадінні повного поля однакових символів та, звичайно ж, джекпот. Головною його тематикою можна вважати фрукти із додаванням класичного символу 7.

ТОП 2 – Burning Hot

Бурнінг Хот був представлений широкому загалу 6 липня 2014 року. Ця гра також має джекпот, який може бути зірваний будь-яким гравцем незалежно від країни його перебування. Показник волатильності тут знаходиться між низьким та середнім рівнями, а максимально можливий множник дорівнює 3000.Символьний ряд досить класичний та містить багато різних фруктів. Ексклюзивними символами можна назвати чотирилисту конюшину, знак долара та фіолетову зірку.

ТОП 3 – 27 Wins

27 Wins дуже схожий на Supreme Hot принаймні за розміткою ігрового поля (3 на 3) і за кількістю ліній (27). Є тут і джекпот, який часто зривався українськими користувачами. Волатильність автомата низька, а показник RTP становить 95,96%. З примітних особливостей можна відзначити те, що це молода гра випущена у 2019 році. До того ж, вона була створена спільно зі студією Amusnet Interactive.

ТОП 4 – Great 27

У EGT є дуже багато схожих слотів, які припали до смаку українцям. Great 27 один із таких. Схематично він такий самий як і Supreme Hot та 27 Wins, з тією лише відмінністю, що він має свою індивідуальну символіку. Мінімальна ставка у грі дорівнює 1 українській копійці (якщо грати по одній лінії), а максимальна 1000 гривень. Волатильність середня, а РТП дорівнює 95,98%.

ТОП 5 – 20 Super Hot

Супер Гаряча 20 займає 5 рядок даного рейтингу слотів EGT і є вже сучасним онлайн слотом зі схемою розташування символів 5 на 3. Тут є цілих 4 джекпоти. Кожен із них відповідає масті гральних карт. Чим нижчий рівень джекпоту, тим простіше його виграти. Для того, щоб випробувати його спробуйте зіграти в 20 Супер Хот демо версію, наприклад тут https://pirates.com.ua/game/20-super-hot. Так зрозуміти механіку автомата буде набагато простіше.

Чому Слоти EGT Такі Улюблені Українцями

Нагадаємо ще раз, що у цих автоматах є джекпоти і ці джекпоти регулярно виграються у нашій країні. Для прикладу можна навести провайдерів Net Entertainment та Playtech. Вони також мають джекпоти, але за якоюсь магічною закономірністю ці джекпоти виграються виключно гравцями західноєвропейських країн.