В Славянске - 9 новых случаев коронавируса. В Донецкой области - 29

В Славянске - 9 новых случаев коронавируса. В Донецкой области - 29

Официально

Ще 29 нових хворих на коронавірусну хворобу виявили на Донеччині за четвер, 20 серпня. Серед хворих є четверо дітей та одна медпрацівниця. Про це на своїй сторінці у Фейсбук повідомляє голова Донецької ОДА Павло Кириленко.

– 9 у Маріуполі (чоловіки 32 і 62 років, дівчата 5 і 9 років, жінки 26, 45, 58, 59 і 60 років);

– 9 у Слов’янську (чоловік 79 років, 5-рчна дівчинка, жінки 66, 53, 66, 59, 56, 34 і 56 років);

– 6 у Мангушському районі (15-річний хлопець, чоловіки 52 років, жінки 20, 26 і 50 років);

– 2 у Селидовому (чоловіки 24 і 40 років);

– по 1 у Краматорську (чоловік 49 років), Волноваському (чоловік 61 року) та Нікольському (жінка 23 років) районах.

Темпи розповсюдження коронавірусної хвороби зростають. Ще місяць тому двадцятеро нових хворих за день для Донеччини було великим числом, зараз же – норма. І загалом по Україні ледь не щодня оновлюється рекорд за кількістю осіб, яким діагностовано COVID-19. Це означає, що зараз від кожного з нас потрібна неабияка відповідальність.

Закликаю всіх дотримуватися соціальної дистанції, використовувати індивідуальні засоби захисту, ретельно мити руки з милом. Тільки так можна уберегти себе та близьких від хвороби.

Сьогодні Державна комісія з питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій зберегла за Донеччиною статус зеленої зони. Аби не втратити цей статус і не допустити посилення тиску на економіку регіону, дотримуйтесь карантинних обмежень.

Докладніша інформація про поширення COVID-19 у Донецькій області – на інфографіці.

Кількість хворих у Маріуполі, Краматорську, Слов’янську і Бахмутському районі вказана з урахуванням мешканців інших регіонів, яким діагностували COVID-19 під час їхнього тимчасового перебування на Донеччині.