Франківські роли для мешканців Слов’янська

Івано-Франківськ став новою домівкою для багатьох жителів Слов’янська і всієї донецької області, які були змушені евакуюватися подалі від російської агресії

Івано-Франківськ став новою домівкою для багатьох жителів Слов’янська і всієї донецької області, які були змушені евакуюватися подалі від російської агресії. Наше місто гостинно зустріло гостей, запропонувавши свій сервіс, зокрема послуги закладів громадського харчування. Good Sushi & Pizza, це один із таких закладів, який пропонує широкий вибір страв азійської і італійської кухні за доступною ціною.

Роли з незабутнім смаком.

Ми особливо пишаємося своїми ролами, смачними, поживними і різноманітними. Їх створюють справжні майстри кулінарного мистецтва – професійні сушисти, з використанням передового обладнання нашої сучасної кухні. Суші готуються виключно із високоякісних, свіжих та екологічно чистих інгредієнтів.

Сушисти дотримуються різноманітної рецептури, використовуючи традиційні японські рецепти, авторські та загально популярні. Особливу увагу вони приділяють рису, адже рис у цьому блюді всьому голова, від нього залежать смакові якості ролів. Також вони ретельно дбають про формування начинки, яка створюється у великому асортименті, тому кожен може обрати свою улюблену. Якщо Вам потрібно нагодувати компанію друзів чи свою сім’ю, або ж Ви вагаєтесь з вибором, завжди можна замовити сет із широкого різновиду суші.

Доступні ціни на роли.

Якщо ви шукаєте суші в Івано-Франківську по доступній ціні, тоді варто звернутися в Good Sushi & Pizza. Тут завжди дотримувалися лояльної цінової політики, яка стала надзвичайно актуальною в часи війни. Розуміючи скрутну ситуацію в якій перебувають усі українці, особливо гості нашого міста з прифронтових областей, ми встановлюємо демократичні ціни на весь перелік страв в меню. Саме тому наші роли доступні для всіх бажаючих, а задля ще більшої економії, можна скористатися вигідними акційними пропозиціями, зокрема акцією 1+1=3. Замовляючи більше ролів оплата буде меншою, що дозволить поділитися ними із компанією друзів.

Ще варто зазначити, що Good Sushi & Pizza виконує безплатну доставку в межах міста Івано-Франківськ, доставка за межі міста здійснюється на платній основі. Також наші заклади працюють на виніс вул: Грюнвальдська, 10 і Сорохтея, 41А. онлайн замовлення приймаються на нашому сайті, або по номеру телефону +380992382728.

Ми працюємо без вихідних, доставка здійснюється максимально швидко, їжа транспортується в термобоксах, тому завжди залишається гарячою.