Переваги лінійки Кальцемін®

Роль кальцію в організмі важко переоцінити, адже цей елемент бере участь у багатьох процесах життєдіяльності. З деяких причин у людей різного віку діагностують дефіцит цього мінералу.

Роль кальцію в організмі важко переоцінити, адже цей елемент бере участь у багатьох процесах життєдіяльності. З деяких причин у людей різного віку діагностують дефіцит цього мінералу. В таких випадках важливо своєчасно усунути нестачу кальцію. Один з найкращих та найдоступніших способів – пройти курс прийому препарату Кальцемін®*.

Лінійка Кальцемін® – особливості та переваги

Вітаміни Кальцемін® були розроблені відомим брендом, компанією «Байєр», з метою запропонувати препарат, який допомагав би боротися з дефіцитом кальцію. Його можна приймати у будь-якому віці, він підходить і для маленьких дітей, і для людей похилого віку.

Дія препарату Кальцемін® від Байєр направлена не тільки на усунення дефіциту кальцію, а й для його профілактики. Окрім кальцію до складу таблеток входять вітамін D3 та інші мінерали. Всі складові необхідні для підтримки кісток і всієї опорно-рухової системи, наприклад, магній, цинк та інші.

Лінійка складається з:

  • Кальцемін® Адванс. Рекомендований до прийому при остеопорозі, періоду активного росту кісток (зазвичай у дітей та підлітків) та при травмах, переломах.

  • Кальцемін® Сільвер. Має схожу дію з Адванс, але розрахований на людей похилого віку (50 років і старше). В такому віці активізується процес руйнування кісткової тканини, тому кількість мінералів у складі препарату збільшена.

Препарати майже не мають протипоказань до застосування, окрім індивідуальної непереносимості компонентів, що входять до складу.

Поради, як зробити лікування більш успішним

Щоб таблетки Кальцемін® принесли максимальну користь для здоров’я, а всі мінерали, які входять до складу, добре засвоїлись, слід дотримуватись таких правил:

  • Слідувати інструкції та уникати передозування. Надлишок кальцію в організмі також шкідливий, тому варто дотримуватися рекомендацій не тільки виробника, а й лікаря, який назначив лікування.

  • Слідкувати за раціоном. Зазвичай, при дефіциті кальцію, лікарі радять дотримуватися правильного харчування та збагачувати раціон продуктами, що містять його в великій кількості.

  • Періодично повторювати курс прийому таблеток. Особливо це стосується людей похилого віку, яким варто постійно поповнювати залишок кальцію в організмі. Перед початком прийому варто здати аналізи, щоб визначити кількість мінералу.

Кальцій знижує ризик розвитку багатьох захворювань, таких як остеопороз, артеріальна гіпертензія та інші. Підтримуючи його показники в організмі в нормі, можна забезпечити собі гарне самопочуття та покращити здоров’я.

__________________________

*Реклама лікарських засобів. Перед застосуванням необхідно обов’язково проконсультуватися із лікарем та ознайомитися з інструкцією. Самолікування може бути шкідливим для вашого здоров’я. Зберігати в місцях, недоступних для дітей. Реєстраційні посвідчення МОЗ України: Кальцемін® Адванс № 30, № 60, UA/7110/01/01 від 13.10.2017, Кальцемін® Сільвер № 30, № 60, UA/7138/01/01 от 13.10.2017

Список літератури:

  1. Доценко В.О. – Лікувально-профілактичне харчування. – Питання харчування, 2011.- 145 с.

  2. Доронін. Н. А. Кальцій, Держхімвидав, 2019.

  3. Cipolle R. J. , Strand L. Pharmaceutical Care Practice: The Patient-Centered Approach to Medication Management, Third Edition, 2012. – 697 p