Названо найбільш ходовий товар в Україні, попит на який перед опалювальним сезоном злетів у 20 разів

Загалом зросли продажі техніки

В Україні зараз фіксується сплеск попиту на обігрівачі різних типів. Також збільшився продаж техніки для дистанційної роботи та навчання. Про це розповів комерційний директор Comfy Іван Павлік, повідомляє РБК-Україна.

Як розповів експерт, попит на обігрівачі зріс приблизно у 20 разів. Причому інтерес покупців не залежить від виду обігрівача – інтерес є як до класичних масляних, так і до сучасних керамічних панелей.

У цілому нині спостерігається поступове відновлення продажу техніки у грошах, хоча у кількісному вираженні продажі ще далекі від відновлення.

"Зараз ми спостерігаємо відновлення сезонного попиту на деякі категорії товарів. Так, влітку традиційно був великий попит на кондиціонери та вентилятори, а сьогодні – на цифрові категорії. Це ноутбуки, периферія та гаджети для зв'язку, тобто смартфони, планшети, роутери тощо", – зазначив експерт.

Це пов’язано з початком дистанційного навчання.

"І навчання, і робота в такому форматі потребує певної мобільності та автономності, тому попит на ноутбуки та необхідну периферію – миші, клавіатури, МФУ, монітори – суттєво зріс", – наголосив комерційний директор компанії.