Оборона Бахмута заставляет армию РФ отказаться от продвижения вперед

Силы и ресурсы, привлеченные к обороне Бахмута, не позволяют армии РФ реализовать свой замысел и заставляет отказаться от продвижения вперед, отметил командующий Сухопутными войсками генерал-полковник Александр Сырский

Джерело – Радіо Свобода

Сили та ресурси, які залучені до оборони Бахмуту, не дозволяють армії РФ реалізувати свій задум і змушує відмовитись від просування вперед, зазначив командувач Сухопутних військ генерал-полковник Олександр Сирський.

За його словами, «бійцям ЗСУ треба виграти час для весняного наступу, який вже не за горами».

Наразі Сирський перебуває на найважливіших ділянках фронту разом зі своїми підрозділами, де українські військові дають гідну відсіч ворогу та продовжують утримувати місто.

«Для оборони Бахмуту залучені сили та ресурси, які не дають противнику реалізувати свій задум, ламають його плани та змушують відмовитись від просування вперед», – зазначив генерал-полковник.

Сирський наголосив, що справжні герої зараз – це захисники, які на своїх плечах тримають східний фронт, та «не шкодуючи ані себе, ані ворогів завдають йому максимальних втрат».

«Необхідно виграти час для накопичування резервів та початку весняного контрнаступу, який вже не за горами», – зазначив командувач Сухопутних військ.

Також повідомляється, що Сирський постійно тримає на контролі оперативну обстановку на фронті та вживає необхідних заходів щодо утримання Бахмуту під українським контролем.