Шини Nokian - якісна гума, нові моделі для літа та зими

Колеса від виробника Нокіан - вибір водіїв, чому ця резина так популярна, які зимові моделі стали найкращими, новинки 2023 року для зими та літа.

Компанія Nokian вже багато років є визнаним у всьому світі шинним виробником. В асортименті представлено безліч моделей для зими та літа, що включають як легкові, позашляхові та легковантажні шини.

Шини Nokian: довіра автовласників

Продукція цієї компанії досить популярна на українському шинному ринку. Завдяки наявності моделей під різні категорії транспорту, гнучкій ціновій політиці та можливості отримати гарантію на гуму від виробника, автовласники віддають перевагу моделям саме цієї шинної компанії.

Підбиваючи підсумки зимового сезону 2022-2023, згідно з внутрішньою аналітикою сайту шин та дисків iGum, до топ-50 найпопулярніших зимових легкових і позашляхових автошин увійшли відразу кілька моделей цього виробника, а саме: Nokian Nordman RS2, Nokian Hakkapeliitta R3 SUV та Nokian Hakkapeliitta. При цьому ці моделі не вийшли за межі топ-25 зимових шин.

Чому резина Нокіан має високий попит серед роздрібних покупців:

  • широкий асортимент моделей як преміум, так і медіум сегментів;

  • шини випускаються у всіх популярних типорозмірах;

  • висока якість зимових шин відзначена багатьма нагородами;

  • на низку моделей поширюється гарантія виробника;

  • оптимальні експлуатаційні характеристики, перевірені численними незалежними тестами.

Анонсовані літні та зимові моделі 2023 року від Nokian

Літня модель Nokian Hakka Black 3 розроблена для легкових автомобілів, підходить для водіння в регіонах із прохолодною літньою погодою, легко адаптується під зміну температури, буде максимально ефективна навесні, влітку та восени.

Модель Nokian Hakka Black 3 SUV — це позашляхова модифікація попередньої моделі, що отримала аналогічний малюнок протектора. Її відмінність від легкової версії полягає у більш міцній конструкції, посиленій боковині, підвищеній вантажопідйомності. Як і легкова версія, ця автогума відмінно підходить для країн Північної Європи, може встановлюватись на автомобілі зі спортивним характером та забезпечить не тільки надійність у будь-яких літніх погодних умовах, а й акустичний комфорт.

Нові моделі зимової лінійки Snowproof: Nokian Snowproof 1, Nokian Snowproof 2 та Nokian Snowproof 2 SUV. Ці моделі розроблені з урахуванням клімату центральноєвропейських країн та максимально продуктивні в умовах м'яких зим. За твердженням виробника, ці автошини будуть найбільш ефективними в умовах мокрого снігу та дощу, надійно протистоять акваплануванню та пробуксуванню на сніговій каші.

Преміальна нешипована зимова резина Nokian Hakkapeliitta CR4 розроблена для різних легковантажних авто, що використовуються як для перевезення вантажів, так і пасажирських поїздок. Орієнтована на погодні умови країн Північної Європи.

Літні шини з цих моделей будуть доступні на роздрібному ринку вже навесні 2023 року, решта зимових шин буде доступна до купівлі восени 2023 року.