Стоматологія BEZPALIUK — гарантія бездоганної і здорової посмішки

Види послуг для дорослих та дітей

Стоматологічна клініка Безпалюк розташована у зручному місці транспортної розв’язки, поруч є метро, тож добратись до нас можна швидко й без проблем. Зручність розташування — безперечний плюс, особливо, коли допомога потрібна невідкладно. Але це не єдина наша перевага, основний скарб клініки — висококваліфіковані лікарі різних стоматологічних спеціальностей. На додаток до високого рівня професійності ми пропонуємо нашим пацієнтам огляд та лікування за допомогою сучасних інструментів та обладнання.

Види послуг для дорослих та дітей

Дорослим людям і дітям потрібно регулярно обстежувати стан ротової порожнини та зубів. Не всі, на жаль, ретельно дотримуються цих правил, тому іноді виникають проблеми, які може вирішити лише стоматологія. В клініці Безпалюк дорослим пацієнтам нададуть широкий спектр послуг в різних сферах.  Доросла стоматологія пропонує:

  • ортопедичне лікування — при втраті одного чи кількох зубів потрібне протезування. Види протезів можуть бути різними, в залежності від індивідуального випадку;

  • терапевтична допомога — зуби та ротова порожнина, як і будь-який орган, можуть бути уражені хворобами, терапевт позбавляє від проблем і захворювань за допомогою комплексних процедур;

  • послуги ортодонта — ідеальна посмішка дарує людині впевненість в собі, лікар ортодонт виправляє недоліки різного роду;

  • стоматологічна хірургія — різностороні послуги: від видалення зуба мудрості й кісти до імплантації, яка відновлює зубний ряд;

  • лікування парадонтологічних проблем — у ротовій порожнині можуть виникати різні запалення, можуть бути проблеми з яснами. З низкою захворювань допомагає впоратись наша стоматологічна клініка.

Кожен пацієнт може розраховувати на ретельну діагностику перед лікуванням чи протезуванням, ми дбаємо про безпечне обслуговування. Наші лікарі повернуть вам здоров’я і красу посмішки швидко, якісно і безболісно. 

Особливо уважно і дбайливо кожен лікар нашої клініки ставиться до огляду і лікування дітей. Важливо змалечку привчити дитину до необхідності ретельного домашнього і професійного догляду за зубами. Стоматологіянадасть маленьким клієнтам весь спектр необхідних послуг, а їхнім батькам — поради по вибору гігієнічних засобів по догляду за ротовою порожниною.

Лікування зубів, ясен та ротової порожнини, виправлення прикусу, якісне протезування, імплантація одного чи декількох зубів — ці й інші послуги пропонує стоматологічна клініка Bezpaliuk. Всі документи, підтверджуючі професіоналізм лікарів, і дозвіл на медичну практику присутні на сайті клініки. Звертайтесь, ми радо допоможемо відновити й зберегти здоров’я вашої білосніжної посмішки.