Скандальное строительство в центре Славянска: горсовет подал в суд

Скандальное строительство в центре Славянска: горсовет подал в суд

Землю планируют изъять

З приводу незаконної забудови біля Центру дитячої та юнацької творчості, на вул. Центральній, Слов’янська міська рада звернулася до суду. Про це на прес-конференції 30 березня розповів міський голова Вадим Лях.

Очільник громади повідомив, що документи на нежилу будівлю, які демонстрували представники забудовника, були видані у Торецьку.

Нагадаємо, що у суботу, 27 березня, на вищеозначеному місті розпочалися будівельні роботи із спорудження капітального об’єкту. Міський голова прибув на місце подій та викликав правоохоронців. Документи, надані поліції представниками забудовника, стверджували, що тут розташована нежила споруда.

Зазначимо, що, за словами співробітників управління архітектури та містобудівництва, документів на право власності чи дозвіл на ведення робіт міська рада Слов’янська не надавала.

Припинити будівництво вдалося лиш пізно ввечері громадським активістам.

“Така історія — привід депутатам замислитися про те, що у місті з минулого року не видають паспорти прив’язки для тимчасових споруд. Вже відбулися зміни у законодавстві. Але наші депутати на це не відреагували. Запропоную слов’янському депкорпусу зібрати комісію з цього питання”, – сказав Вадим Лях.