Сколько стоят услуги проституток в Донецкой области?

Сколько стоят услуги проституток в Донецкой области?

Как работает интимная индустрия?

 600 грн за годину: викрито готель, у якому надавались «особливі» послуги

За процесуального керівництва прокуратури Донецької області та оперативного супроводу Управління боротьби з проституцією та торгівлею людей ГУМВС України в Донецькій області, слідчими слідчого управління Головного управління Національної поліції в Донецькій області викрито групу осіб, які у приміщенні готелю налагодили «бізнес» з надання інтимних послуг постояльцям.

Досудовим розслідуванням встановлено, що упродовж червня-грудня 2019 року власники одного з готелів у м. Бахмуті, вступивши у злочинну змову з 48-річною місцевою таксисткою, організували прибуткову справу з надання інтимних послуг клієнтам. Чоловіки – гості готелю та пасажири таксі, погодившись отримати вказані «особливі» послуги, знімали номер у готелі та замовляли у адміністратора дівчат, яких до номерів привозила та ж сама таксистка.

Одна година задоволення коштувала чоловікам 600-700 грн. Всього у борделі працювало 7 жінок віком від 19 до 30 років. Крім цього клієнт сплачував кошти за номер та послуги таксі.

У ході проведених обшуків у готелі та за місцями мешканця учасників групи виявлено та вилучено грошові кошти у розмірі 51 750 грн, 3 400 доларів США, чорнові записи зі списками та номерами телефонів секс-працівниць, а також мобільні телефони.

Дії зловмисників кваліфіковано за ч. 2 ст. 303 (сутенерство або втягнення особи в заняття проституцією, вчинені щодо кількох осіб або повторно, або за попередньою змовою групою осіб, або службовою особою з використанням службового становища, або особою, від якої потерпілий був у матеріальній чи іншій залежності) КК України.

Наразі вирішується питання щодо повідомлення усім співучасникам злочину про підозру та обрання міри запобіжного заходу.

 Прес-служба прокуратури Донецької області