Славянские полицейские предупреждают об "оконных" аферистах

Славянские полицейские предупреждают об "оконных" аферистах

Подробности

Трапляються випадки, коли під виглядом успішних менеджерів «віконних фірм» пропонують супервигідні угоди. Ми хочемо застерегти вас, тому розповімо про найпопулярніші шахрайські схеми на віконному ринку. Будьте пильні і ніколи не потрапляйте на гачок шахраїв.

«Дрібний шрифт»

Біда в тому, що люди, спокусившись ціною, як правило, підписують договір, не читаючи. З одного боку, вони обмануті, з іншого – підприємець діяв згідно з договором, в якому не було відображено, кому і що обіцяно. І як результат замість замовленого вами балконного блоку ви отримуєте тільки вікно.

«Занижена ціна»

До вас додому приходять молоді люди, які представляються працівниками «віконної фірми» і пропонують поміняти вікна по привабливим дешевими цінами. Тут шахраї складно розповідають про акцію компанії на установку вікон, про програму з безкоштовної профілактиці вікон або ж, що тільки у них діють знижки для пенсіонерів на установку пластикових вікон. Після чого беруть гроші, залишають липові квитанції і назавжди зникають.

Головний захист від шахрайства – пильність. Потрібно ставити питання, уточнювати і контролювати кожну деталь, перевіряти репутацію компанії, читати договори і пам'ятати про шахрайські схеми.

Краматорське районне управління поліції

Донецької області