Славянские полицейские задержали виновника ДТП, который сбил пешехода и скрылся

Славянские полицейские задержали виновника ДТП, который сбил пешехода и скрылся

Официальная информация

Слов'янські ГРПП затримали водія, який збив пішохода та втік з місця ДТП у Добропіллі

46 – річний чоловік керуючі «ВАЗ» здійснив наїзд на літню жінку, яка переходила дорогу по пішохідному переходу. Водій, не надавши допомоги, залишив місце аварії. Правоохоронці відразу орієнтували всі наряди поліції на затримання порушника, якого вже за кілька годин затримали у Слов’янську.

Вчора до Добропільського відділення поліції надійшло повідомлення від працівників швидкої допомоги, що ними доставлено до травматологічного відділення літню жінку, яка постраждала внаслідок ДТП.

Попередньо встановлено, що 78-річна мешканка Добропілля разом з чоловіком переходили дорогу по пішохідному переході, і саме в цей час на жінку здійснив наїзд водій ВАЗ, який скрився з місця аварії. Чоловік повідомив правоохоронцям марку автівки та частину державного номеру. Поліцейські відразу орієнтували на пошуки та затримання порушника всі наряди місцевої поліції й сусідніх підрозділів.

Розшукувана автівка та водій були затримані у Слов’янську співробітниками ГРПП Слов’янського відділу поліції.

Керував транспортним засобом 46-річний мешканець селища Мангуш.

За даним фактом слідчими відкрито кримінальне провадження за ч.1 ст. 286 (Порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами) Кримінального кодексу України. Усі обставини ДТП з’ясовуються.

 Слов'янський відділ поліції

Донецької області