Тиран из Славянского района угодил за решетку

Тиран из Славянского района угодил за решетку

Подробности

Слов'янський міськрайонний суд засудив до покарання у вигляді 2 місяців тримання під вартою чоловіка, винного у скоєнні кримінального правопорушення, передбаченого ст. 126-1 КК України, тобто у домашньому насильстві.

Публічним обвинуваченням, яке підтримувала Слов’янська місцева прокуратура, доведено, що 46-річний житель с. Майдан Слов’янського району, перебуваючи з 2013 року у цивільному шлюбі, систематично вчиняв щодо дружини та власної матері фізичне та психологічне насильство з використанням грубої нецензурної лайки, залякувань та образ, за що у червні та липні 2019 року притягувався до адміністративної відповідальності за ст. 173-2 КУпАП.

Незважаючи на обізнаність щодо існування кримінальної відповідальності за таку поведінку, чоловік не взявся за розум та продовжив знущатись над жінками.

Зокрема, у жовтні, перебуваючи у стані алкогольного сп’яніння, дебошир влаштував вдома сварки, під час яких образив та побив жінок, чим викликав у них реальне побоювання за свою безпеку в майбутньому, що зумовило настання у них цілком реальних психічних страждань.

Після набрання вироком законної сили засудженого буде поміщено до Бахмутської установи виконання покарань (№ 6).

Прес-служба прокуратури Донецької області