Убийство по неосторожности: случай под Святогорском

Как это произошло

 "Вбивство через необережність" – поліція Лиману повідомила про підозру мешканцю Слов'янського району

В ході конфлікту раніше судимий 23-річний чоловік штовхнув свого опонента, який впав, вдарився головою та від отриманої травми помер. Наразі підозрюваному загрожує від 3 до 5 років позбавлення волі.

Вночі співробітники Лиманського відділення поліції отримали повідомлення про те, що житель смт Ярова отримав тілесні ушкодження у своєму будинку. Вже в автомобілі швидкої допомоги по дорозі до Центральної районної лікарні 50-річний чоловік помер.

Надалі поліцейські встановили, що того вечору у будинку загиблого знаходилась його співмешканка та троє їх знайомих. В ході вживання самогону між чоловіками виникла бійка. Один з гостей штовхнув господаря будинку, той впав та вдарився плотицею об двері.

Невдовзі особу правопорушника встановили – ним виявився мешканець Слов'янського району 1997 року народження. Раніше він вже відбував покарання за нанесення тяжких тілесних ушкоджень і був умовно-достроково звільнений минулого року.

Наразі чоловіку повідомлено про підозру у скоєнні злочину, передбаченого ч.1 ст.119 Кримінального кодексу України "Вбивство через необережність".

Вирішується питання про обрання стосовно нього запобіжного заходу.

 Слов'янський відділ полцї

Донецької області