Убийство по неосторожности: в полиции Славянска рассказали, как это произошло

Подробности

Вбив через необережність. Поліцейські проводять перевірку за фактом загибелі жителя Миколаївки

40 – річний чоловік намагався надати своєму знайомому першу домедичну допомогу, але випадково вбив його. Злякавшись відповідальності, він залишив потерпілого посеред вулиці та втік.

Трагедія сталася 4 квітня близько 20.30 у Миколаївці. Від випадкового перехожого поліцейські отримали повідомленні про те, що на узбіччі лежить тіло чоловіка.

Відразу поліцейські стали відпрацьовувати декілька версій злочину. При огляді тіла були виявлені чисельні тілесні ушкодження, тому за основу було взято версію про вбивство.

Робота ускладнювалась відсутністю свідків, також поблизу місця події камер відеоспостереження немає. Оперативники опитали десятки жителів в районі скоєння злочину, перевірили алібі раніше засуджених.

Наступного дня поліцейські вийшли на слід злочинця, ним виявився 40-річний не судимий місцевий житель.

Оперативники встановили, що ввечері чоловіки вживали алкогольні напої. В якийсь момент 65-річному чоловіку стало погано, і він пішов. По дорозі він втратив свідомість і впав. Замість того щоб викликати лікарів його приятель вирішив сам його реанімувати, засовуючи йому в рот різні предмети. В результаті цього пошкодив ротову порожнину.

Коли зрозумів, що нічим допомогти не може, залишив його. При цьому а ні медикам, а ні поліцейським про те, що сталося, не повідомив.

Відносно чоловіка відкрито кримінальне провадження за ч. 1 ст. 119 (Вбивство через необережність) Кримінального кодексу України. Йому оголошено про підозру. Вирішується питання про обрання стосовно нього запобіжного заходу. Досудове розслідування триває.

 Слов'янський відділ поліції

Донецької області