Ушел из дома и не вернулся: как в Славянске удалось разыскать пропавшего мальчика

Ушел из дома и не вернулся: как в Славянске удалось разыскать пропавшего мальчика

Официально

Про зникнення 10 – річного хлопця батьки повідомили в поліцію лише через добу. Незважаючи на це, поліцейські вже через годину розшукали та повернули неповнолітнього додому. Протиправних дій відносно нього вчинено не було.

До поліції Слов'янська звернулися батьки неповнолітнього хлопця та повідомили, що їх син напередодні вдень пішов гуляти і не повернувся. Мобільного телефону у нього немає. Дорослі намагались самостійно знайти сина та коли зрозуміли, що самі не впораються, – звернулись до поліцейських.

У пошуках зниклої дитини правоохоронці обійшли подвір’я, опитали знайомих, направили усім зовнішнім нарядам поліції орієнтування з прикметами.

Менш ніж за годину зниклого знайшли. Хлопець гуляв містом.

Вирішується питання щодо притягнення батьків до адміністративної відповідальності за ст. 184 КУпАП «Невиконання батьками або особами, що їх замінюють, обов'язків щодо виховання дітей».

Поліція ще раз звертається до всіх громадян: якщо у вас пропав родич або близька людина, то в першу чергу повідомте про це за номером «102», а вже потім починайте самостійні пошуки.

Слов'янський відділ поліції

Донецькій області