В Краматорске поймали "на горячем" квартирных воров

В Краматорске поймали "на горячем" квартирных воров

"Гастролеры" приехали из ОРДЛО

Двоє братів-гастролерів приїздили до підконтрольних Україні міст з метою отримання наживи. Майже два місяці фігуранти планували злочин. Поліцейські затримали крадіїв з великою сумою грошей та ювелірними прикрасами.

Співробітники кримінальної поліції Краматорська отримали оперативну інформацію про планування злочину на території міста. Фігуранти – чоловіки 1969 та 1968 років народження, мешканці тимчасово окупованої території, неодноразово судимі за скоєння майнових злочинів. Саме вчора вони вирішили навідатися до чужої квартири. Відслідкувавши її власників та дочекавшись, коли нікого не буде вдома, чоловіки почали «працювати». Проникли до квартири без зусиль, адже мали при собі всі необхідні знаряддя злочину. Узяли велику суму грошей та золоті прикраси.

Квартирників-гастролерів затримали з викраденим майном. Наразі правоохоронці перевіряють їх на причетність до скоєння аналогічних злочинів на території Краматорська.

За даним фактом проводиться досудове розслідування за ч. 3 ст. 185 Кримінального кодексу України «Крадіжка». Вирішується питання про обрання фігурантам запобіжного заходу у вигляді тримання під вартою.